Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Van Oeveren
Beatrixstraat 13 A
1781 EL DEN HELDER

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10.00 - 18.00
Wo: 10.00 - 18.00
Do: 10.00 - 18.00
Vr: 10.00 - 18.00
Za: 10.00 - 18.00
Zo: gesloten

Van Oeveren úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Calem Porto lekker veelzijdig en uniek

Cálem Porto: lekker, veelzijdig en uniek!

Cálem Porto is in 1859 opgericht door António Alves Cálem. Het bedrijf heeft altijd veel tijd en energie gestoken in de productie van kwalitatieve port. Dit heeft geresulteerd in een hoge waardering door de markt en diverse internationale onderscheidingen.

Calem Porto - uw topSlijter  zonder prijs

De Cálem Porto is er in vele varianten. Maar welke past bij u? En wist u ook dat Cálem Porto goed past bij diverse lekkernijen? En dan hebben we het niet alleen over een kaasplankje.

De Cálem Porto Fine Ruby kenmerkt zich door haar volle en ronde smaakprofiel, die licht gekoeld prima kan als borrelwijn. Of bij een taartje met rood fruit! De Cálem Porto Fine Tawny daarentegen zit vol met noten, hout en gedroogd fruit; top in combinatie met een vers gebakken notencake.

Bent u op zoek naar een speciale port? Ga dan voor de Late Bottled Vintage (LBV) of de Cálem Porto 10 Years Old.
Late Bottled Vintage ligt in de familielijn van de Ruby port. Met sap van één oogstjaar dat wordt gebotteld tussen het 4e en 6e jaar na de oogst. Een volle en krachtige port, met toch nog een frisse finish. Zo past hij zowel bij blauwe- en oude kaas, maar ook bij chocolade en walnoten.

Meer fan van Tawny? Dan past de Cálem Porto 10 Years Old perfect! Dit is namelijk één van de bekendste blended ports én één van de moeilijkste om te maken. Gekoeld is hij heerlijk om te drinken, of bij chocolade desserts.

Kom langs in onze winkel en wij adviseren u graag welke port het beste bij u past.