Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Van Oeveren
Beatrixstraat 13 A
1781 EL DEN HELDER

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10.00 - 18.00
Wo: 10.00 - 18.00
Do: 10.00 - 18.00
Vr: 10.00 - 18.00
Za: 10.00 - 18.00
Zo: gesloten

Van Oeveren úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Calem Tawny of Ruby Port bij het kerstdiner?

Calem Tawny of Ruby Port bij het kerstdiner?

Wist u dat u Port kunt combineren met zowel zoete als hartige recepten, maar ook makkelijk los kunt drinken? Wij hebben wat tips voor u op een rij gezet.

Calem port - kerstdiner - uw topSlijter

Cálem Porto Fine Ruby
Wist u dat de Cálem Porto Fine Ruby een uitstekende begeleider is van paté? Door de zachte smaak vol rood fruit heeft de Ruby Port precies dat zoetje wat perfect past bij paté. Ook lekker om gekoeld te serveren!

Cálem Porto Late Bottled Vintage
Een LBV port heeft een volle, ronde en frisse smaak. Dit maakt hem een perfecte begeleider van chocoladedesserts en belegen kazen.

Cálem Porto Fine Tawny
Eén van de meest geserveerde desserts tijdens de feestdagen: een kaasplank. De Cálem Porto Fine Tawny is met zijn tonen van noten, hout en gedroogd fruit uitermate geschikt om te serveren bij een gevarieerde kaasplank met vijgenjam.

Cálem Porto 10 Years Old
De Cálem Porto 10 Years Old is een allemansvriend. Door zijn ronde en zachte smaak heerlijk om zo gekoeld te drinken, past bij caramel-desserts, gedroogd fruit en chocoladedesserts, maar ook bij geitenkaas.

Is de keuze te moeilijk? Haal dan gewoon alle Cálem ports in huis. Dan grijpt u, bij welke kerstdiner dan ook, niet mis!